• Home
  • Teams
  • Mixed U14 (instapteam)

Mixed U14 (instapteam)

Het team Mixed (meisjes of jongen) U14 is voor de beginnende basketballer van 7 tot en met 13 jaar. We trainen 2 keer per week. Omdat er aan het begin van het seizoen 2019-2020 nog niet genoeg spelers zijn spelen we nog geen wedstrijden. De trainingen op dinsdag van 18.00 tot 19.15  uur in de Spelhal en op donderdag van 18.30 tot 19.45 uur in de Spelzaal. Beide keren trainen we bij de Sporthal aan de Stikkerlaan.

Tijdens de trainingen worden op een leuke en speelse manier de basis vaardigheden van het basketbal aangeleerd. De nadruk ligt dan op: gooien en vangen (passing), dribbelen en schieten (lay-up). Met allerlei verschillende oefeningen worden deze 3 vaardigheden veel herhaald. Halverwege de training hebben we altijd een korte pauze waarin je even wat water kunt drinken.

20162017 xu14 

Het team speelt niet mee in de competitie. Wel hebben we de mogelijheid op een toernooi te spelen samen met andere verenigingen. Dan spelen we 3 tot 5 wedstrijdjes van zo’n 10 minuten. We spelen 3 tegen 3 op een klein veld.

Lijkt het je leuk om te komen basketballen? Kom dan naar de training! Je mag 4 keer gratis meedoen. Je bent nodig: sportbroek, t-shirt of hemdje en zaalschoenen. Je hoeft je niet eerst aan te melden, maar kunt direct meedoen.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.